info@delekketuub.nl

LT Biker: Yoeri

Ik ben Yoeri Verschuuren, vrij gezel(lig), 30 jaar jong en woon in Oudenbosch. 

 

Fietsen zit in ons bloed: mijn opa is vroeger profwielrenner geweest. Ik ben dus opgegroeid met fietsen. Na een aantal jaar niks te hebben gedaan, heb ik het fietsen weer fanatiek opgepakt  en kwam toen terecht bij een stel gekken. Jawel, de Lekke Tuub. 

Ik houd zeker van een uitdaging en altijd in voor een grap. Een lichte vorm van competitie maakt het feest altijd compleet. Zo is mijn langste afstand ooit op de fiets 305 km geweest in net iets meer dan 10 uur tijd. Ook heuvels ga ik niet uit de weg (meerdere lelijke woorden uit andermans mond horen komen, omdat die jongen met die dikke poten bij andere in het wiel zat of er voorbij ging tot lachends aan toe).

Momenteel rij ik op een zelf gebouwde Pinarello Dogma F10 met een Shimano 8050 di2 groep set. 

 

Tot snel op de weg!